Stel je voor dat je in je werk gebruik maakt van je intuïtieve vermogens. En dat je daardoor feilloos tot de essentie van complexe materie kunt doordringen. Maar ook dat je begrijpt hoe verschillende belangen op elkaar reageren, om elkaar heen dansen. En dat je haarscherp aanvoelt wat mensen drijft en beweegt. Of dat je inzicht hebt in de krachtenvelden die zich bewegen in je organisatie en de wereld om je heen. Dat is toch best interessant…

 

En stel nou eens dat je daar zelf bewust in deelneemt? Dat je leiderschap ontwikkelt over alle aspecten van je persoonlijkheid. Zodat de weg wordt vrijgemaakt voor je intuïtieve vermogens en je op bewuste wijze vorm kunt geven aan je werk & leven?  Dat is vanuit onvoorwaardelijke liefde professioneel werken met intuïtie…

 

Bewust leiderschap op de promotiedagen

Uniovision, Gaia, Aronde & Epic Ventures begeleiden mensen & organisaties op dit boeiende pad naar bewust leiderschap.  Op 3 en 4 november 2015 staan we met elkaar op de promotiedagen en kun je op luchtige wijze kennismaken met bewust leiderschap tijdens onze Matrix Experience!! Stap in de rol van Neo, ontmoet Morpheus of The Oracle en ontdek wat professioneel werken met intuïtie voor jou kan betekenen. Just follow the white rabbit!

The Matrix Experience is Powered by:

 

Waar hart en geestkracht samenkomen vindt creatie haar weg in nieuwe bestemmingen. Voor de ontwikkelaars van Bewust Leiderschap zijn de Groningse bedrijvendagen een fascinerende mogelijkheid tot promotie. Kom live kennis maken met de kracht van onvoorwaardelijke liefde.

Scherp en gefocussed begeleidt Aronde mensen intuitief bij het ontwikkelen van hun bewustzijn. Een ‘brandende boom’ die bereid is, mensen tot de uiterste grenzen van hun kracht te begeleiden.

Lichtvoetig, met de kracht van een ‘draak’ is de wijze waarop Gaia jongeren en volwassenen intuïtief begeleidt bij het bepalen van hun koers. Liefdevol doorsnijdend legt ze  de essentie van een vraagstuk bloot..

Epic Ventures biedt mensen de gelegenheid hun kracht te ontwikkelen ‘op het scherpst van de snede’. Een unieke wijze van intuïtief begeleiden, waarbij op creatieve wijze gebruik wordt gemaakt van epische verhalen..