In person

 

 

 

 

 

‘Je bent op zoek omdat je iets weet.
Je voelt dat er meer is dan je alleen met je verstand kunt vatten.
Het is als een herinnering die langzaam weer bij je terugkomt.
Een avontuur dat al die tijd geduldig op je wachtte’

Individuele begeleiding

Begeleiding maakt het mogelijk patronen & overtuigingen te transformeren en stappen te zetten in je ontwikkeling. De kracht van het hart kan dan vrij komen om zo het avontuur van jouw leven aan te gaan. Als intuïtief begeleider loop ik met je mee op dat pad, jouw eigen unieke avontuur.

5

Je bent toe aan de volgende stap in je ontwikkeling

5

Je verlangt naar leven in vrijheid

5

Je weet dat er ‘zoveel in zit’ en dat wil je er uit laten komen

5

Je wilt op bewuste wijze vorm geven aan je leven

5

Je wilt de kracht van je fijngevoeligheid leren kennen en waarderen

5

Je wilt met moed & vertrouwen je toekomst tegemoet gaan

Sessie € 82

Inzicht in vraagstukken waardoor je weer stappen kunt zetten waar je eerder leek vast te lopen…
(meer lezen)

Reading €82

Een energielezing is een effectieve manier om inzicht te verkrijgen in een bepaalde vraag of ervaringen waar op dit moment bewust of onbewust veel aandacht naar toe gaat…(meer lezen)

Extensive Reading € 100

Deze uitgebreidere reading maakt het mogelijk dieper inzicht te krijgen in vraagstukken of thema’s waar je mee zit/die je bezig houden. De diepgaande manier van energielezen werkt helend en maakt het mogelijk dat vastzittende ‘informatie’ in je systeem kan verschuiven…
(meer lezen)

Gift card €40

Wanneer je iemand eens iets anders kado wil doen. Een sessie van 45 min. om kennis te maken met bewustzijnsontwikkeling en eventueel een vraag of thema in te brengen.

Investeren in ontwikkeling

De investering die de begeleiding vraagt brengt balans in geven & ontvangen. Je geeft jezelf daarmee ook de ruimte eigenaar te worden van je eigen ontwikkeling en de daaruit voortvloeiende toewijding te ervaren. Voel je echter vrij om contact op te nemen wanneer je een groot verlangen naar ontwikkeling hebt, maar de financiële investering als een struikelblok ervaart. We kijken dan samen naar wat wel mogelijk is.

Training

Je hebt de smaak te pakken en je wilt meer. Je begrijpt dat je ontwikkeling geen dagje uit is maar een reis waar je je aan verbindt. Je bent nieuwsgierig naar hoe je je eigen fijngevoeligheid kunt hanteren. Terwijl er zoveel in beweging is, verlang jij er naar om op bewuste wijze vorm te geven aan je leven.

De trainingen ‘Hart van Leiderschap’ en ‘Origins’ nodigen je hiertoe uit. Je krijgt de gelegenheid inzichten toe te passen en leiderschap te ontwikkelen over je persoonlijkheid. Mooie programma’s voor mensen met een avontuurlijke geest.

Kenmerkend voor Herman zijn aanpak is dat hij mij zélf op zoek laat gaan naar antwoorden en niet een directe ‘oplossing’ aanbiedt. De intuïtieve begeleiding leidt vaak tot verrassende inzichten over mijzelf. Door deze aanpak ontwikkel ik mijn bewustzijn en leer ik te vertrouwen op m’n intuïtie en te luisteren naar mijn hart. Herman begeleidt mij om op zoek te gaan naar wat ik écht wil en wie ik écht ben. De liefdevolle aanpak van Herman maakt dat ik me veilig voel om kwetsbaar te kunnen zijn en voor mij moeilijke thema’s te behandelen. Ik ben dankbaar voor de grote persoonlijke groei die ik mag doormaken. Ik voel me sterker en ervaar nu dat ik de mogelijkheid en kracht heb om mijn eigen leven vorm te geven.

Esther Jonker

Tekstschrijver | copywright | reiziger

In de begeleiding van Herman heb ik een mooi samenspel van spiritualiteit en zakelijkheid ervaren.
De sessies gericht op Bewust Leiderschap zijn voor mij de poort geweest naar bewustwording en bevrijding. Ik heb innerlijk leren kijken en luisteren naar mezelf, los van mijn verhaal, en dat heeft op alle aspecten van mijn leven een positieve uitwerking gehad. De wijze waarop Herman mij in dit proces heeft begeleid heb ik ervaren als persoonlijk en liefdevol maar nooit zonder scherpte te verliezen of de uitdaging uit de weg te gaan. De ruimte voor de lach binnen de sessies was altijd verfrissend. Met recht een avontuur! En het waardevolle besef dat dit avontuur nooit ophoudt.

Nina de Zwart

Docent, Noorderpoort