BESTE HRM / P&O MANAGER: DE VOLGENDE GROTE VERANDERING GAAT ZICH AFSPELEN IN JOUW VAKGEBIED!

Aan de vooravond van wellicht de grootste shift van het bedrijfsleven in de komende vijftien jaar, nodigen we je uit om te kijken wat dit voor jou zou kunnen betekenen…

Maak kennis met ons HeRoes programma

Ervaar hoe onze visie op HRM, je eigen visie op het vakgebied naar een volgende stap kan brengen.

Het stuwmeer van onbenut potentieel
Het bedrijfsleven lijkt zich te bevinden aan de vooravond van de overgang naar een nieuwe vorm ondernemen. Op dit moment bewegen we ons aan de uiterste grenzen van de onbewuste wil. Geestkracht of mind is doorslaggevend in de dingen die we doen. Het vertaalt zich in doelgerichtheid, controlerende systemen en hecht een onrealistisch grote waarde toe aan de ratio. Het zijn de kenmerken van de laatste modus in de onbewuste wil. Je zou kunnen zeggen we vooral leven op de verticale as van ons potentieel. En al voegen we nog meer techniek en structuur toe, binnen een vrij korte tijd kunnen we ervaren dat hier niet veel meer te winnen valt.

Op de horizontale as van het gevoel bevindt onze ontwikkeling zich nog in een pril stadium. De eerste drie modi van ons bewustzijn (we noemen ze de onbewuste of emotionele wil) zetten de toon waar het gaat om opleiding en persoonlijke ontwikkelingen. Verlangend naar een betere balans kijken we naar Oosterse technieken zoals meditatie en mindfullness, zonder echt te begrijpen waar we naar zoeken.

Wanneer we naar rechts bewegen op de horizontale as van gedrag komen we in de wereld van nieuwe modi van bewustzijn. De eerste is het hart. En laat deze nou slecht samen gaan met zaken als macht en overmaat. Kortom de damwand die de mensen vasthoud in de onbewuste wil is een stevige. En precies bovenop die damwand balanceert de HRM/P&O medewerker, zich afvragend hoe nu verder…

Een ding is zeker, het vraagt helden die de damwand ter discussie durven te stellen.
Ben jij er zo een? Wij kunnen je het uitzicht bieden op de vallei. En nog belangrijker hoe het potentieel dat zich hier bevindt op een veilige manier te ontsluiten.

HRM/P&O lijkt klaar op de verticale as
Veruit de meeste P&O/HRM functionarissen die we ontmoeten, lijken een groot deel van hun tijd te besteden aan taken die liggen op de verticale as van verstand/techniek/structuren/procedures. En al zullen er zijn die overwegen of het verstandig is om medewerkers te chippen, de meesten zien we een passie hebben voor de mens met zijn gedrag en gevoel.

In de relatieve luwte van dertig jaar rationeel ontwikkelen langs de verticale as, heeft het HRM management een stevige positie binnen de meeste bedrijven verworven. Al die tijd hebben we HRM/P&O managers zien balanceren tussen directie en medewerkers. Waarbij hun grootste toegevoegde waarde steeds begrensd leek te worden door een eenzijdig verticale benadering.

Het ziet er naar uit dat de volgende grote verandering in het bedrijfsleven zich af gaat spelen op het menselijk vlak. Simpelweg omdat daar het grootste onbenutte potentieel ligt. Midden in het domein van de afdeling HRM/P&O…

Al een tijdje begeleiden we de voorlopers die het gewaagd hebben de ‘damwand’ van de onbewuste wil te ontmantelen. De resultaten zijn fascinerend. Met ons HeRoes programma nodigen we je uit om een kijkje te nemen in deze wereld…
Speciaal voor HRM/P&O’ers die het belang voelen om klaar te zijn voor de volgende stap.

Bewust Leiderschap staat centraal
Zo vaak we te horen krijgen ‘dat ken ik, het is zoiets als…’, zo zelden ontmoeten we mensen die ons het verschil kunnen uitleggen tussen de bewuste en onbewuste wil. En dan bedoelen we niet de doorsnee medewerker.
We ontmoeten veel vaktechnisch zeer deskundige mensen in het veld van HRM en P&O. Maar ook voor hen geldt dat bewustzijnsontwikkeling niet een vakgebied is dat zijn positie in het wetenschappelijke geloofssysteem heeft verworven. Iets wat in essentie ook niet mogelijk is.

Met Bewust Leiderschap overbruggen we de kloof tussen verstand en gevoel. En daarmee bieden we een integratie van de mannelijke en vrouwelijke kracht die in ieder mens schuil gaat. Het is een nieuwe basis die het stuwmeer van onbenut potentieel ontsluit.

Het HeRoes programma voorziet in een laagdrempelige en vrijblijvende kennismaking. In drie stappen bieden we je de gelegenheid om zelf te ervaren wat de mogelijkheden en consequenties zijn:
– stap 1:  van 13.00 – 20.00 een kennismakingstraining Bewust Leiderschap
– stap 2: van 19.30 – 21.00 een lezing over Verandering in het Bedrijfsleven
– stap 3: op afspraak een individueel gesprek over de inzichten toegepast in je eigen omgeving

Bewust Leiderschap

Hoe ontwikkel je de autoriteit in jezelf?

Agenda

 

HeRoes Groningen

23 juni 13:00 – 20:00
Herestraat 106

7 juli 13:00 – 20:00
Herestraat 106

14 juli 13:00 – 20:00
Herestraat 106

10 augustus 13:00 – 20:00
Herestraat 106