Hart van Leiderschap

5
11 dagen training
5
Verspreid over 12 maanden
5
Kleine groepen (4-6 deelnemers)
5
start met intake
5

Neem contact op wanneer je wilt weten welke investering dit programma vraagt

Ook al dacht ik dat ik alles in mijn leven een plek had gegeven, toch bleef ik nog dat gevoel van onbehagen houden. Deze training heeft deuren geopend die toegang geven tot nieuwe kamers in mijn bewustzijn.
Fransien Saalbrink

Beleidsmedewerker , Gemeente Groningen

Het hart van leiderschap is een unieke & ervaringsgerichte training in bewustzijnsontwikkeling. Een persoonlijk avontuur op het snijvlak van hart- en geestkracht. Tijdens deze training van een jaar krijg je de gelegenheid leiderschap te ontwikkelen over je persoonlijkheid. Je krijgt dieper inzicht in de verschillende niveaus van bewustzijn en kan gaan ervaren hoe je met jouw aandacht en afstemming vorm kunt geven aan je leven. Bijvoorbeeld door het hanteren van emoties (van jezelf en die van de anderen), het bewust omgaan met polariteiten (tegenstellingen) en het vertrouwen op je creatiekracht. Dit alles onder intuïtieve & heldere begeleiding, met humor en lichtheid, op maat voor jou.

Je eigen unieke weg

Wanneer het hart betrokken wordt bij je ontwikkeling creëer je ruimte voor transformatie. Vanuit het hart kun je dan leiderschap ontwikkelen over je emoties, kracht, verlangens en ambities in relatie tot de wereld om je heen. Zo ontstaat de ruimte om bewust te kiezen hoe je het leven wilt ervaren en wat je wilt neerzetten in je leven. Vanuit het hart kun je je verwonderen over de uiteenlopende ervaringen die zich aandienen, op bewuste wijze jouw eigen weg gaan en vertrouwen op hoe het zich voor je ontvouwt.

E
Wanneer je in vrijheid vorm wilt geven aan leven & werk
E
Wanneer je merkt dat het oude & vertrouwde voor jou is uitgewerkt
E
Wanneer je voelt dat er meer is dan je alleen met je verstand kunt vatten
E
Wanneer je klaar bent voor een avontuur in je persoonlijke & professionele ontwikkeling