Training Kennismaking Bewust Leiderschap

Overal om je heen zie je verandering. Je wilt hierbij aansluiten maar vooral ook mee pionieren. Maar wat is dan jouw bijdrage aan het geheel?

 

De opleiding Bewust Leiderschap kan daarin jouw volgende  stap zijn. Een fascinerend programma dat je uitnodigt je gevoel en verstand te laten samenwerken. Een programma dat aansluit bij de uitdagingen van deze tijd. De opleiding wordt verzorgd door Uniovision, samen met de begeleider van Epic Ventures. En ook al kun je hierover veel info vinden op de website…

‘Soms is de beste manier om te ervaren wat er goed bij jouw past door er alvast wat van te proeven…’

 

Deze laagdrempelige kennismaking wordt je aangeboden als training van 2 dagdelen. De training is een boeiende ontmoeting met de inhoud van de opleiding, de begeleiders en het intuïtief begeleiden.

Een kennismaking die meer is dan informatieoverdracht alleen. Want je krijgt als deelnemer ook de gelegenheid aan de slag te gaan met je eigen ontwikkelvraag/verlangen. Aan de hand van een aantal individuele werkvormen kun je vervolgens ervaren hoe dit verlangen zich verhoudt tot:

  • het leiderschap over jezelf
  • het neerzetten van je autoriteit
  • de verschillende aspecten van jouw unieke kracht

Een training met een interactief & ervaringsgericht programma, waarbij het onze intentie is dat je kunt ervaren wat de opleiding Bewust Leiderschap jou kan brengen.

 

Agenda & Locatie

Kennismaking Bewust Leiderschap Groningen

  • 2 juni, 10:00 − 17:00
  • 23 juni, 13:00 – 20:00
  • 14 juli, 13:00 – 20:00

Herestraat 106, Groningen

Kennismaking Bewust Leiderschap Utrecht

  • 29 juni, 13:00 – 20:00
  • 11 juli, 13:00 – 20:00

Wittevrouwensingel 93bis, Utrecht

Deelnemers

Het programma van de training is geschikt bijv. voor mensen die nieuwsgierig zijn naar Bewust Leiderschap en willen begrijpen wat het inhoudt. Maar ook voor mensen die zoeken naar een nieuwe vorm van leiderschap die aansluit bij de veranderingen van deze tijd.

Investering
Voor dit programma hanteren we een vaste deelname prijs van € 195,– (incl btw).

Kortingsactie
Wanneer jij je samen met iemand aanmeldt, ontvang je allebei een korting van €25!

Wanneer je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, dan kun je een mail sturen of even bellen. We kijken er naar uit je te ontmoeten tijdens één van de trainingen!