Hart van Leiderschap

5

11 dagen training

5

Verspreid over 12 maanden

5

Kleine groepen (4-6 deelnemers)

5

start met intake

De bries van verandering brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee.

Het hart van leiderschap is een unieke & ervaringsgerichte training in bewustzijnsontwikkeling. Een persoonlijk avontuur op het snijvlak van hart- en geestkracht. Tijdens deze training van een jaar krijg je de gelegenheid leiderschap te ontwikkelen over je persoonlijkheid. Je krijgt dieper inzicht in de verschillende niveaus van bewustzijn en kan gaan ervaren hoe je met jouw aandacht en afstemming vorm kunt geven aan je werk en leven. Bijvoorbeeld door het hanteren van emoties (van jezelf en die van de anderen), het bewust omgaan met polariteiten (tegenstellingen) en het vertrouwen op je creatiekracht. Dit alles onder intuïtieve & scherpzinnige begeleiding, met humor en lichtheid, op maat voor jou.

Je eigen unieke weg

Wanneer het hart betrokken wordt bij je ontwikkeling creëer je ruimte voor transformatie. Vanuit het hart kun je dan leiderschap ontwikkelen over je emoties, kracht, verlangens en ambities in relatie tot de wereld om je heen. Zo ontstaat de ruimte om bewust te kiezen hoe je het leven wilt ervaren en wat je wilt neerzetten, bijvoorbeeld in je werk. Vanuit het hart kun je je verwonderen over de uiteenlopende ervaringen die zich aandienen, op bewuste wijze jouw eigen weg gaan en vertrouwen op hoe het zich voor je ontvouwt.

E

Wanneer je in vrijheid vorm wilt geven aan leven & werk

E

Wanneer je merkt dat het oude & vertrouwde voor jou is uitgewerkt

E

Wanneer je voelt dat er meer is dan je alleen met je verstand kunt vatten

E

Wanneer je klaar bent voor een avontuur in je persoonlijke & professionele ontwikkeling

E

Investering: Epic Ventures hanteert zakelijke- en particuliere tarieven. Het komt vaak voor dat de werkgever de investering op zich neemt. Daarnaast is het mogelijk om de investering bij particuliere tarieven in termijnen te betalen.

Spiritueel én rationeel

 “Deze training zorgt ervoor dat ik groei als mens. Zowel in werk als privésituaties. De training brengt mij iedere keer weer nieuwe uitdagingen waardoor ik de gelegenheid krijg mezelf te ontwikkelen.

Vooral door de interactie met Herman en zijn begeleiding kom ik tot nieuwe inzichten en wordt ik mij bewuster van mezelf en de wereld om mij heen. Voor mij is het prettig dat ik niet alleen theorie krijg aangereikt maar het ook meteen kan toepassen in de dagelijkse praktijk. Doen dus. De training raakt aan de spirituele kant van de mens, maar met zo’n ratio dat ik direct leer en ontwikkel en niet in het ongewisse blijft.

Deze training is één van de beste keuzes op het gebied van ontwikkeling in mijn leven. Ik kan het iedereen aanraden om dit avontuur met zichzelf aan te gaan. Vertrouw bij deze keuze op je intuïtie, zo is het bij mij ook allemaal begonnen…”

Pascal

Een geschenk!

“Een half jaar geleden begon ik met de training ” hart van leiderschap “. Wat een geschenk! Herman begeleidt mij in dit proces op een manier die mij iedere keer weer verbaast en verrast. Een training die me meer bracht dan alle trainingen tot nu toe bij elkaar!

 In een liefdevolle ontwikkelomgeving word ik mij bewust van mijn patronen, hoe mijn kracht werkt en hoe een liefdevolle afstemming mijn ervaringen in werk en leven verandert. Ik merk dat ik makkelijker los kan laten en met meer ontspanning in het leven sta.

 En ook al is het voor mij soms hart-werken, ik wens een ieder dit pad van ontwikkeling van harte toe!”

Saskia

Ruimte voor mezelf

“De training het hart van leiderschap ervaar ik als heel verhelderend. Het is een moment waarin er ruimte is voor mezelf, maar waarin ik ook veel leer van de andere deelnemers. Ik kom tot nieuwe inzichten over mijzelf waardoor ik stappen zet in mijn ontwikkeling. Ik verheug me telkens op wat nu weer gaat komen.

Ik word mij bewust van aspecten van mijn persoonlijkheid waar ik zelf geen zicht op heb en ervaar wat het mij oplevert wanneer ik met een bewuste intentie nieuwe ervaringen aanga.

Ik gun het mensen deze training te volgen om zo vanuit het hart te leven”

Yvonne

Nieuwe kamers

Ook al dacht ik dat ik alles in mijn leven een plek had gegeven, toch bleef ik nog dat gevoel van onbehagen houden. Deze training heeft deuren geopend die toegang gaven tot nieuwe kamers in mijn bewustzijn.

Fransien